Skicka ett mail till hej@sharpmind.se eller hör av dig i formuläret nedan

Världspatenterat stöldskydd för fälgar

Rimgard är ett världspatenterat stöldskydd för fälgar, utvecklat av Rimgard Sweden AB. Produkten kan beställas i olika utföranden direkt på Rimgards webbplats och passar de flesta bilmodeller. Uppfunningen har bl.a blivit säkerhetsklassad av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och rekommenderas av försäkringsbolaget If.

Vi tog fram en professionell multi-nationell webbplats som både marknadsför produkten online och gör det möjligt att köpa en anpassad Rimgard i flertalet färgalternativ. Vid lansering finns bara fyra färgalternativ, men på sikt kan besökaren ges möjlighet att anpassa utseende på modul, täcklock och centrumlock individuellt.

Webbshopen har stöd för flera valutor och har även integrerats med Stripe, Klarna Checkout och PayPal för att erbjuda alla populära betalningsmedel, från delbetalning och faktura till kortbetalning.

Nästa uppdrag: Chalmers Börssällskap

Har du en skarp idé?

Låt oss ta ett kostnadsfritt inledande möte där vi tar reda på hur våra kvalitativa app- och webblösningar kan hjälpa er uppnå era affärsmål. Vi arbetar med företag i hela Sverige och tar alltid de extra steg som krävs för att våra kunder ska lyckas i dagens digitala landskap.

Kontakta oss