Sharpmind växer och blir Inly.

Genom en sammanslagning blir vi nu fyra talangfulla personer med stor erfarenhet av digitala lösningar. Sharpmind och dess kunder övergår därmed i det nystartade ägarledda bolaget Inly Technology AB.

Gå vidare till inly.se

Uppdrag Oddser

Oddser

Rebrand och utveckling av nischad community-plattform för omlanserade Oddser.se

Med mer än 6 år i bagaget har NHLBettingBlog blivit en populär källa för speltips. Då webbplatsen under åren vuxit från en enkel blogg på hobbynivå, till en omfattande community-portal med skribenter inom flertalet sporter, fanns det behov av att ta ett nytt grepp om hela webbplatsen. I samband med omlanseringen av webbplatsen tog vi även fram ett nytt varumärke för webbplatsens nya namn – Oddser.se.

Vi tillhandahöll design och utveckling av en skräddarsydd modern webblösning, med community-funktioner som bl.a användarprofiler, chatt, sociala inlägg och möjlighet att följa andra användare. Även betting-relaterad funktionalitet togs fram, så som spreadsheets, där utfall av tidigare spel registreras för att bättre förstå sitt spelande. Lösningen innefattar även integration mot Coolbet för automatisk hämtning av matcher och odds. Användarna kan även tävla mot varandra i quiz-liknande bettingtävlingar.

oddser.se

Utförda tjänster

Webbutveckling

Design