Skicka ett mail till [email protected] eller hör av dig i formuläret nedan

Idén bakom Feedient

Feedient var en aggregator för social media. Målet var att samla alla sociala flöden på en plattform för att skapa en enkel och smidig översikt. Idén realiserades i form av en minimalistisk och modern webbapplikation, med stöd för fyra olika sociala flöden: Facebook, Twitter, Instagram och YouTube.

Vårt arbete

Vi både utvecklade och designade Feedients webbapplikation (front-end) och webbplats, vilket gav oss en unik möjlighet att skapa en sammanhållen och konsekvent digital närvaro. Applikationen var lättanvänd och smidig och mottog gott omdöme från användarna.

Resultat

Webbapplikationen Feedient lanserades i April 2014 och stängdes ner ett år senare. Under denna tid nådde plattformen hela 80 000 unika besökare och fick publicitet i bland annat Lifehacker och Olhar Digital. Totalt spenderade Feedients användare hela 26 års kollektiv tid i webbapplikationen, med ett snitt på en timme per sidvisning.

Nästa uppdrag: Dagens Växjö

Har du en skarp idé?

Låt oss ta ett kostnadsfritt inledande möte där vi tar reda på hur våra kvalitativa app- och webblösningar kan hjälpa er uppnå era affärsmål. Vi arbetar med företag i hela Sverige och tar alltid de extra steg som krävs för att våra kunder ska lyckas i dagens digitala landskap.

Kontakta oss