Skicka ett mail till [email protected] eller hör av dig i formuläret nedan

Idén bakom Dagens Växjö

Dagens Växjö var ett UF-företag som drevs år 2013-2014 av SHARPMIND-grundarna Jesper och Marco samt tre ytterligare personer. Idén var att tillhandahålla en modern och enkel mobilapplikation där restauranger i Växjö kan marknadsföra sina luncherbjudanden, samtidigt som det förenklade för stadens ”lunchare” att välja någonstans att äta.

Vårt arbete

Det designades och utvecklades en mobilapplikation för iOS och Android, tillsammans med en webbplats och ett administrationssystem. Avancerad ”scraper”-teknik användes för att hämta information från restaurangernas existerande webbplatser, vilket medförde att informationshämtningen var helautomatisk. Vi tog även fram en grafisk profil, med tillhörande app-ikon och logotyp.

Resultat

Dagens Växjö vann under sin tid tre UF-relaterade priser. Utöver detta representerade företaget region Kronoberg under SM i Ung Företagsamhet i Stockholm.

Vinnare ”Teknik” i Webbstjärnan 2014. Webbstjärnan (Internetstiftelsen i Sverige).

Bästa webbplats 2014. Ung Företagsamhet Kronoberg.

Bästa Logotyp 2014. Ung Företagsamhet Kronoberg.

Nästa uppdrag: ETC Sollån

Har du en skarp idé?

Låt oss ta ett kostnadsfritt inledande möte där vi tar reda på hur våra kvalitativa app- och webblösningar kan hjälpa er uppnå era affärsmål. Vi arbetar med företag i hela Sverige och tar alltid de extra steg som krävs för att våra kunder ska lyckas i dagens digitala landskap.

Kontakta oss