Skicka ett mail till hej@sharpmind.se eller hör av dig i formuläret nedan

Officiell app för Chalmers största studentförening

Officiell app för Chalmers Börssällskap, en studentförening på Chalmers Tekniska Högskola med över 1000 betalande medlemmar per år. Föreningen arrangerar regelbundna föreläsningar med några av de tyngsta namnen inom svenskt näringsliv. SHARPMIND utvecklade i samarbete med föreningen en mobilapp med smidiga funktioner så som digitalt medlemskort och möjlighet att förnya sitt medlemskap direkt i appen. Push-notifikationer i mobilappen gav även föreningen en ny effektiv marknadsföringskanal för att sprida nyheter och evenemang till sina medlemmar.

”Är du medlem? Logga in och få tillgång till ditt medlemskort direkt i mobilen samt koll på kommande evenemang och aktuella frågor till föreläsningarna. Är du inte medlem eller var medlem föregående år? Inga problem! Ladda ner appen, så kan du på egen hand registrera dig eller uppdatera medlemskapet för det aktuella läsåret.”

Tillgänglig på App Store (iOS) och Play Store (Android)

Nästa uppdrag: Bucket List

Har du en skarp idé?

Låt oss ta ett kostnadsfritt inledande möte där vi tar reda på hur våra kvalitativa app- och webblösningar kan hjälpa er uppnå era affärsmål. Vi arbetar med företag i hela Sverige och tar alltid de extra steg som krävs för att våra kunder ska lyckas i dagens digitala landskap.

Kontakta oss