Sharpmind växer och blir Inly.

Genom en sammanslagning blir vi nu fyra talangfulla personer med stor erfarenhet av digitala lösningar. Sharpmind och dess kunder övergår därmed i det nystartade ägarledda bolaget Inly Technology AB.

Gå vidare till inly.se

Uppdrag

Ett urval av de uppdrag som vi är lite extra stolta över.

Projektbild

Komplett app- och gästsystem för Göteborgs klassiska nattklubb Park Lane

I samarbete med vår partnerbyrå Stebla Group, som tillhandahöll design och projektledning, utvecklade vi en lösning för nattklubben Park Lane för att underlätta hantering av deras gästlistor samt marknadsföra deras evenemang.

VISA CASE
Projektbild

Systemlösning för ETC’s sparkampanjer med klimatfokus

Tillsammans med ETC utformade vi en lösning för att hantera den stora efterfrågan av sparande i deras klimatsmarta kampanjer, bland annat inom solceller och hållbara byggprojekt. Systemet har sedan lansering utvecklats vidare löpande med syfte att effektivisera rutiner och administration.

VISA CASE
Projektbild

Landingsidor i samband med Zmash rekryteringskampanjer åt storföretag som Scania och Vattenfall.

Genom vårt långvariga samarbete med Zmash, ett startup-företag inom rekrytering och employer branding, har vi genom åren fått möjlighet att tillhandahålla kampanj-landingsidor till flertalet större företag, bl.a Scania, Vattenfall, Academic Work och Knowit.

VISA CASE
Projektbild

Rebrand och utveckling av nischad community-plattform för omlanserade Oddser.se

Oddser (f.d. NHLBettingBlog) har under åren vuxit från en enkel blogg på hobbynivå, till en omfattande community-portal med skribenter inom flertalet sporter. Vi tillhandahöll design och utveckling av en skräddarsydd modern webblösning, med avancerade community-funktioner som bl.a användarprofiler, chatt, sociala inlägg och möjlighet att följa andra användare.

VISA CASE
Projektbild

Webbplats och internt administrationssystem för nattklubben Gasquen

Under 2018 hjälpte vi Gasquen ta fram en ny modern webbplats med syfte att marknadsföra kommande evenemang. Utöver webbplatsen utvecklades ett omfattande internt administrationssystem för att effektivisera verksamheten.

VISA CASE
Projektbild

Webbsida, app och medlemssystem åt Chalmers Börssällskap

Vi hjälpte CBS att under ersätta sina fysiska medlemskort i plast med digitala medlemskort i en app. Vid en andra etapp utvecklade vi även en ny webbplats, ett uppfräschat varumärke, samt en omfattande ny version av föreningens årliga aktietävling, där medlemmar handlar aktier med fiktiva pengar.

VISA CASE
Projektbild

Modern webbplats åt Trygg Bil

Tillsammans med vår samarbetspartner, som tillhandahöll webbdesign och medieproduktion, utvecklade vi en ny modern WordPress-webbplats åt Volkswagen-verkstaden Trygg Bil.

VISA CASE