Uppdrag

Ett urval av de uppdrag som vi är lite extra stolta över.

Projektbild

Storslagen webbplats åt byggföretaget Vi Bygg i Borås.

Vi hjälpte Vi Bygg att genomföra ett stort ansiktslyft med sin nya unikt designade WordPress-webbplats och uppfräschade logotyp. Målet med webbplatsen är att positionera företaget som en komplett samarbetspartner med företag som målgrupp.

VISA CASE
Projektbild

Webbplats åt Zmash, en start-up inom rekrytering och employer branding.

Genom vårt långvariga samarbete med Zmash har vi designat och utvecklat flertalet sidor som kretsar kring deras huvudsida Zmash.se. Alla sidor är byggda i WordPress men innefattar även mer avancerad integration med bland annat Typeform.

VISA CASE
Projektbild

Medlemsapp för iOS och Android åt Chalmers största studentförening.

Vi hjälpte CBS att ersätta sina fysiska plastkort med digitala medlemskort i en app. Utöver smidig åtkomst till det digitala medlemskortet så visar appen bland annat kommande föredrag och ger styrelsen möjlighet att skicka ut reklam och påminnelser via push-notifikationer till alla sina medlemmar.

VISA CASE
Projektbild

Webbplats för Scanias influencer-drivna rekryteringskampanj via Zmash.

I samarbete med vår långvariga kund Zmash utvecklade vi en kampanj-webbplats åt Scania i syfte att driva ansökningar från kompetenta mjukvaruutvecklare.

VISA CASE
Projektbild

Modern webbplats åt Trygg Bil.

Tillsammans med vår samarbetspartner, som tillhandahöll webbdesign och medieproduktion, utvecklade vi en ny modern WordPress-webbplats åt Volkswagen-verkstaden Trygg Bil.

VISA CASE
Projektbild

Webbsystem åt ETC:s sparkampanjer inom solenergi och hållbara byggprojekt.

Utveckling av ett skräddarsytt administrationsverktyg åt ETC:s sparkampanjer. Systemet hanterar bland annat kunder och beräknar ränta på deras sparkonton.

VISA CASE