Skicka ett mail till [email protected] eller hör av dig i formuläret nedan

Webbutveckling

Vi hjälper ert företag att lyckas på nätet

På SHARPMIND bedriver vi webbutveckling i världsklass. Att hela 87% av den svenska befolkningen använder Internet dagligen skvallrar om de enorma möjligheter som nätet medför företag som håller sig i framkant. Läs mer om hur vi kan hjälpa er att etablera en kraftfull närvaro på Internet, som gynnar både er verksamhet och era kunder.

Är er hemsida mobilanpassad?

Om svaret är nej har du mycket att vinna på en ny, fräsch och modern hemsida, anpassad för era behov och affärsmål. Det är ingen tvekan om att mobila enheter håller på att ta över Internet och e-handel i synnerhet. Enligt sökmotorn Google sker nu mer sökningar på mobil än på vanliga datorer och sedan 2015 placerar sökmotorer medvetet mobilanpassade hemsidor högre i sökresultaten. Har du råd att gå miste om försäljning från mobila besökare? På SHARPMIND är vi väl medvetna om hur viktiga mobila besökare är för ditt företag. Vi ser alltid till att de hemsidor vi utvecklar fungerar likväl på en telefon eller surfplatta, som på en dator. Vill ni ta det ett steg längre inom mobilanpassning rekommenderar vi en app, läs mer om vår apputveckling.

E-handel, vanlig hemsida eller avancerad webbapplikation?

Möjligheterna på nätet är oändliga och en stark närvaro är A och O. Med en väldesignad hemsida eller webbutik från SHARPMIND kommer ni både marknadsföra er verksamhet och nå nya kunder. Vi utvecklar våra digitala lösningar utefter era affärsmål, vilket innebär att vi medvetet designar så att besökaren i så stor grad som möjligt ska nå målen – vare sig det är att köpa en produkt, registrera sig eller besöka er fysiska butik. De allra flesta företag gynnas kanske främst av en enklare hemsida eller en e-handel. För att ta er verksamheten till nästa nivå tillhandahåller SHARPMIND avancerade, skräddarsydda webblösningar anpassade efter era behov.

Effektivisera ert företag med avancerade webblösningar

Föreställ er tiden och pengarna ert företag skulle kunna spara på att automatisera delar av ert manuella arbete. Om detta låter intressant så är en webbapplikation det ni behöver. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte för att ta reda på hur avancerad webbutveckling kan gynna just ert företag.

Ni kan själva redigera er hemsida

Webbutveckling hos oss sker med stor omsorg. Vi lägger stor vikt vid att ni som kund ska känna att ni har god kontroll över er webbplats, även långt efter vi har släppt taget om den. Det är av denna anledningen vi ofta väljer redigeringsverktyget WordPress som grund för våra webbplatser. WordPress är en välbeprövat system som ligger till grund för nästan var fjärde webbplats på hela Internet. Du kan när som helst, med ett enkelt redigeringsverktyg (ofta benämnt ”CMS” – Content Management System), ändra innehållet på er webbplats, utan någon extra kostnad. Låter det svårt? Ingen fara. Vi avslutar alltid våra uppdrag med en kort utbildning, där ni som kund får lära er hur enkelt det är att administrera er hemsida.

Varför webbutveckling från SHARPMIND?

På SHARPMIND lägger vi stor vikt vid helheten av er webblösning. Vi tar därför ett stort ansvar för att vårt arbete håller högsta kvalitet och att de lösningar vi utvecklar fortfarande känns kvalitativa och funktionella flera år framöver. Med en genomtänkt och noggrann designprocess skapar vi en modern och lättanvänd webblösning, anpassad efter både era affärsmål och er målgrupp. Läs mer om vår designprocess för mer förståelse för hur god design kan både öka försäljningen och stärka ert varumärke.

Vi befinner oss i Göteborg, men tar oss an uppdrag på distans över hela Sverige.

Har du en skarp idé?

Låt oss ta ett kostnadsfritt inledande möte där vi tar reda på hur våra kvalitativa app- och webblösningar kan hjälpa er uppnå era affärsmål. Vi arbetar med företag i hela Sverige och tar alltid de extra steg som krävs för att våra kunder ska lyckas i dagens digitala landskap.

Kontakta oss