Skicka ett mail till [email protected] eller hör av dig i formuläret nedan

Interaktionsdesign

Vi hjälper er etablera en måldriven digital närvaro

Utseendet på era digitala plattformer är det första intryck många av era potentiella kunder får av ert företag. Låt SHARPMIND hjälpa ert företag skapa lättanvänd och professionell digital närvaro, medvetet designad för att stärka era affärsmål.

Måldriven interaktionsdesign kan vara er bästa investering

Ett väl genomtänkt digitalt gränssnitt är mer än bara utseendet av en webbplats eller app. Med noggrant utvalda designval kan er webbplats eller app utformas för att i större grad få era användare att agera så ni uppnår era mål – vare sig det är att köpa en produkt, registrera sig eller besöka er fysiska butik. Detta kallas konverteringsoptimering och är något vi aktivt arbetar med i vår interaktionsdesign. Vi definierar alltid era affärsmål och arbetar medvetet genom hela vår designprocess för att på ett övertygande sätt få kunder att agera gentemot era mål samt visioner. Hur mycket är kundens upplevelse värd för er?

Lättanvänd och målgruppsanpassad app- och webbdesign

En stor del av alla gränssnitt på internet är idag dåligt designade. Utseende går ofta före funktion, vilket resulterar i klumpiga och svåranvända gränssnitt som gör användarna frustrerade – hur fina de än må vara att beskåda. På SHARPMIND arbetar vi aktivt med att undvika denna fälla, vi vet att kombinationen användarvänliga och väldesignade gränssnitt inte är en omöjlighet, utan snarare ett resultat av en väl medveten designprocess där både målgrupp och mål analyseras. I de gränssnitt vi utformar ser vi till att de uppgifter er målgrupp frekvent vill utföra framhävs och blir enkla och lättförståeliga. Detta medför mindre frustration för era användare, som leder till fler nöjda kunder och bättre affärsresultat för er verksamhet. Vi designar främst mobilapplikationer och webbplatser, men är också öppna för nya designutmaningar.

Varför design från SHARPMIND?

På SHARPMIND vet vi att en genomtänkt och noggrann designprocess är oerhört viktigt för att er verksamhet ska lyckas i dagens digitala era. Vi älskar att ta oss an era komplexa problem och finna eleganta lösningar som gynnar så väl er som era kunder. Vi erbjuder designlösningar på konsult- eller projektbasis, men även högkvalitativa helhetslösningar i kombination med apputveckling och webbutveckling.

Vi befinner oss i Göteborg, men tar oss an uppdrag på distans över hela Sverige.

Har du en skarp idé?

Låt oss ta ett kostnadsfritt inledande möte där vi tar reda på hur våra kvalitativa app- och webblösningar kan hjälpa er uppnå era affärsmål. Vi arbetar med företag i hela Sverige och tar alltid de extra steg som krävs för att våra kunder ska lyckas i dagens digitala landskap.

Kontakta oss