Sharpmind växer och blir Inly.

Genom en sammanslagning blir vi nu fyra talangfulla personer med stor erfarenhet av digitala lösningar. Sharpmind och dess kunder övergår därmed i det nystartade ägarledda bolaget Inly Technology AB.

Gå vidare till inly.se

En av våra tjänster

Design

Genomtänkt design ger ett professionellt intryck och en möjlighet att styra besökare till att uppnå dina mål. Vi har mångårig erfarenhet av app- och webbdesign, men kan även hjälpa dig med enklare branding och koncept.

App- och webbdesign

Hur väl din app eller webbplats lyckas engagera och konvertera dina användare och besökare hänger till stor del på dess design. Vi strävar alltid efter att den design vi producerar ska vara lika smidig att använda som den är snygg att se.

Logotyp och grafisk profil

En professionell och genomtänkt logotyp och grafisk profil är mer än bara en bild och några färger. Det är det första intryck som potentiella kunder får av dig. Med andra ord, ett fantastiskt tillfälle att bygga tillit och förmedla vilka ni är.

Koncept och prototyp

Kostnadseffektiva designkoncept för att prova din nya affärsidé. I samarbete med dig så skapar vi en interaktiv prototyp för dator, tablet eller mobil. Perfekt för att presentera för beslutsfattare, investerare eller potentiella kunder.