Skicka ett mail till [email protected] eller hör av dig i formuläret nedan

Apputveckling

Vi tar er verksamhet in i den mobila eran

Vi på SHARPMIND brinner för apputveckling, då vi vet att dagens främsta accessoar, arbetsmedel och kanske till och med människans nya bästa vän är smartphones. Den portabla dator som idag finns i handen hos hela 83% av Sveriges befolkning skapar en enorm potential för er verksamhet att nå ut till nya kunder med en kvalitativ app. Låt oss berätta varför en mobilapplikation kan vara årets bästa investering för just er verksamhet.

Varför apputveckling?

Majoriteten av Sveriges befolkning är ständigt uppkopplade med hjälp av sin smartphone i fickan. Försäljningen av traditionella datorer minskar år efter år, och många nöjer sig med surfplattor. Att ni som företag bör satsa på den mobila revolutionen tycker vi på SHARPMIND är en självklarhet. Med hjälp av mobilens inbyggda funktioner kan vi konstruera en applikation, för både mobiler och surfplattor, som ger era kunder mer permanent och interaktiv upplevelse jämfört med en traditionell webbsida. En applikation ligger oftast bara ett klick bort, även för användare på språng. En mobilapplikation ger dig nya möjligheter att effektivt nå ut till dagens och framtidens starkast växande kundsegment – mobilanvändarna. Har ditt företag råd att missa denna fantastiska möjlighet?

Vad kan en mobilapplikation göra för er verksamhet?

Mobilapplikationer kan idag användas för allt möjligt. De vanligaste lösningar vi utvecklar för våra kunder faller inom följande tre grupper:

E-handel och marknadsplatser. Ta er webbutik till nästa nivå med en smidig mobilapplikation som går att nå med endast ett klick, oavsett platsen där kunden befinner sig. På så vis kan er verksamhet komma ett steg närmare en omnikanal-verksamhet och skapa en mer sömlös upplevelse. Förenkla för kunden och er med hjälp av en mobilapplikation.

Automation, intranät och integrationer. Spara både tid och pengar med en smart mobilapplikation som era anställda kan använda för att nå ert kundregister, ordersystem eller annan intern information, var de än befinner sig.

Kampanjer och kreativa idéer. Sociala nätverk, marknadsföringskampanjer, spel – du har idén, vi bygger den. Kanske är er idé nästa Facebook, Instagram eller Snapchat.

Varför apputveckling från SHARPMIND?

Vi på SHARPMIND lägger stor vikt på helheten av er mobilapplikation och känner stort ansvar för att vårt arbete håller högsta kvalitet. Med en genomtänkt och noggrann designprocess skapar vi en modern och lättanvänd mobilapplikation, anpassad efter både era affärsmål och er målgrupp. Läs mer om vår designprocess för mer förståelse kring hur god design kan både öka försäljning och stärka ert varumärke.

Vi befinner oss i Göteborg, men tar oss an uppdrag på distans över hela Sverige.

Har du en skarp idé?

Låt oss ta ett kostnadsfritt inledande möte där vi tar reda på hur våra kvalitativa app- och webblösningar kan hjälpa er uppnå era affärsmål. Vi arbetar med företag i hela Sverige och tar alltid de extra steg som krävs för att våra kunder ska lyckas i dagens digitala landskap.

Kontakta oss