Skicka ett mail till [email protected] eller hör av dig i formuläret nedan

Bli en del av SHARPMIND

Nu söker vi fler skarpa personer som brinner för mjukvaruutveckling.

Ett studentdrivet bolag med höga ambitioner

Att bli en del av SHARPMIND innebär att du får möjlighet att forma din egen arbetsroll och samtidigt ha stort påverkan på ett litet bolag. Vi har en platt organisation av proaktiva studenter som brinner för att utveckla kreativa app- och webblösningar. Som tidig anställd i vårt unga bolag blir du en del av vårt sammansvetsade team och får stort inflytande över allt ifrån val av teknik till bolagets fortsatta utveckling.

Flexibel arbetstid

Du blir en del av ett självstyrande team och kan själv avgöra när och hur mycket du vill arbeta. Tentaplugg? Inga problem.

Jobba där det passar dig bäst

Vi ger dig alltid möjlighet att arbeta där det passar dig bäst för stunden.

Möjlighet att växa med oss

Att bli del av ett litet växande bolag innebär att du får möjlighet att forma både din arbetsroll, kompensation och bolaget i sin helhet.

Distans Utvecklare (student)

Vi har idag inte behov av fler utvecklare, men skicka gärna en spontanansökan ändå så hör vi av oss om det blir aktuellt i framtiden.

Brinner du för mjukvaruutveckling? Se hit.

Vi växer och söker nu generalister med koll på webbutveckling. Du behöver varken vara ett proffs på WordPress eller apputveckling, men du bör ha erfarenhet av webbutveckling och även grundläggande WordPress-utveckling.

Som utvecklare hos oss kommer du få stor möjlighet att bredda dina kunskaper inom både webb- och apputveckling. Vi har kundprojekt inom en vid bredd av programmeringsspråk och plattformar, från webbutiker i Woocommerce till native-appar för både Android och iOS.

Då vi är ett studentdrivet bolag ser vi gärna att du också studerar. Tjänsten är högst flexibel men omfattar ungefär 5 till 15 timmar per vecka. Vi värdesätter din kompetens högt och erbjuder rättvis fast timlön.

Kunskapskrav

PHP WordPress HTML & CSS

Meriterande

Att du är snabblärd är det absolut viktigaste - men om du trots allt har mer avancerade kunskaper så är det ett plus.
Laravel Ionic Angular iOS Android Magento

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan nedan.

Foton från Gothenburg Startup Hack 2016 av Violetta Kovacka